Werken bij Mens World?

Bekijk hier onze vacature

Mannen kapsels

De Mannen kapsels van Barbershop Men’s World Herenkappers.

Alle foto’s van de kapsels die je hier ziet zijn bij ons in de barbershop geknipt. Wij posten geen plaatjes van kapsels die door andere kappers geknipt zijn. Omdat wij een barbershop zijn en geen gewone kapsalon zie je dus uitsluitend foto’s van mannen kapsels en baarden.  Populaire kapsels zijn de  Undercut en Skinfades in allerlei variaties.

Klik hier voor meer informatie

Hieronder even een aantal modellen uitgelicht.

Meer informatie

‘Fade’ of ‘Skinfade’ kapsels zijn nog steeds populaire modellen! Dit zijn kapsels waar veel techniek bij komt kijken. Bij Barbershops een populair model. Kijk in onze gallerij naar een aantal voorbeelden.

De Pompadour is kort gezegd een kapsel met veel lengtes aan de bovenkant, zijkant vaak kort geknipt. Meestal in een strakke hoge kuif gestyled. Maar deze kan ook prima wat losser gedragen worden. Je kan met dit kapsel dus meerdere kanten op.

De Scumbag Boogie wordt vanaf de contourlijn super kort opgeschoren. Ook hier zie je toch wel wat variaties. Dit kan zijn met een ‘low’, ‘mid’ of ‘high’ fade. Dat is waar je de overgang ziet van heel kort naar wat langer. Die kan laag of hoog worden ingezet. Op de plek van de scheiding wordt deze altijd strak met een mesje ingeschoren. Dit model wordt strak in een scheiding gekamd en afgewerkt met een wax/ pomade.

Undercut wil zeggen dat de zijkant niet aansluit met de bovenkant. Bij Men’s World in Ommen een veel geknipt model. Soms met een ingeschoren scheiding. Kan zowel met korte lengtes bovenop als met zeer lange lengtes aan de bovenkant. Vaak wordt er ook een undercut aan één kant geknipt. Dan loopt het haar aan de andere kant vloeiend over. Dat maakt het kapsel wat minder extreem.

Skinfade : Met tondeuse kaal opgeschoren zijkanten met een mooie, vloeiende overgang. Kijk in de galerij naar een aantal voorbeelden.

Razorfade: Kaal opgeschoren zijkanten maar dan met het mes. Bekend voorbeeld hiervan is de ‘razor faded pompadour’.

Wij proberen het album altijd zo snel mogelijk bij te werken. Omdat er ook met Instagram, Facebook en Twitter wordt gewerkt kan het zijn dat het soms een aantal dagen later op de site te zien is. Wil je meer nog  foto’s van kapsels zien? Volg ons dan ook op facebook.com/mensworldherenkappers of instagram.com/mensworldherenkappers . Of klik op één van de buttons op de homepage.