Werken bij Mens World?

Bekijk hier onze vacature

Kapsel uitgelicht – De Undercut

De Undercut, één van de meest in het oog springende trends van de laatste jaren. Het is eigenlijk niet echt een kapsel, maar eerder een onderdeel van een kapsel. Het kan ook bij elk haartype geknipt worden. Of je haar nou lang of kort is, dik of dun. Undercut wil zeggen dat je het haar […]

Lees verder

Men’s World : een nieuwe stijl met retrolook

De afgelopen drie weken is er hard gewerkt in de barbershop/ herensalon Men’s World Herenkappers aan de Prinses Julianastraat 45 in Ommen en op dinsdag 25 maart 2014 opende de kapsalon zijn deuren met een geheel nieuwe look.   Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Lees verder

Men’s World in topzaken in de regio

24 oktober stond kapsalon Men’s World Herenkappers uit Ommen in Topzaken in de regio.   Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Lees verder

Goed voor 30 jaar vakmanschap

Achteraf bekeken was het moeilijk om er tussen te komen. Ommenaren bleken trouw aan hun eigen kappers en vonden het moeilijk om over te stappen naar zo’n nieuwerwetse haarknipper uit Zwolle. Maar Jaap de Ridder zette door en met succes. Deze maand viert hij zijn 30-jarig jubileum in Ommen.

Lees verder

Men’s World in Top Hair 2007

Ze zijn niet meer zo dicht gezaaid als vroeger, de echte herenkapsalons. Ze kunnen vaak bogen op een lange amilietraditie, soms generaties lang. In Ommen staat zo’n salon, en wat voor een!

Lees verder

Leukste, beste en gezelligste zaak van Ommen 2003

Het gejuich was tot ver in de omgeving van de Julianastraat te horen. Met groot enthousiasme werd bij Men’s World Herenkapper de titel ‘Leukste, beste en gezelligste zaak van Ommen 2003’ begroet.

Lees verder

Men’s World in Top Hair 2002

Wie denk dat Ommen saai is heeft het helemaal mis. Ommen is gastvrij, gezellig en trendy. Dat geldt zeker voor kapsalon Men’s World Herenkappers.

Lees verder

“Als ik in Ommen zou wonen, werd hij mijn vaste kapper”

Mistery guest bij kapsalon ALL IN Haar Mode de Ridder. ( nu Men’s World Herenkappers)

Lees verder

25 jarig jubileum

Laat ons maar lekker knippen…

Lees verder